Облекло за майчинство

Избор на рокля за снимка бременна

Избор на рокля за снимка бременна

присъединете се към дискусията

 
Съдържанието
 1. Удобства
 2. изисквания
 3. Наем за един ден: търсим наем
 4. дантелен
 5. Отваряне на корема
 6. дължина
 7. Популярни цветове
 8. Място за фотосесия
 9. аксесоари
 10. Какви реквизити може да са необходими?
 11. Съвети

Бременността е важен период в живота на всяка жена, така че искате да запазите тези приятни впечатления за цял живот. Благодарение на снимките, винаги можете да оставите в паметта красиви моменти. Често момичетата използват услугите на професионалисти. Фотосесията може да се случи на различни места, най-важното е да се предаде чувство на радост и положителни емоции.

Удобства

Много бременни жени избират точно рокли за фотосесия, защото те помагат да се създаде красив и очарователен образ. Обикновено момичетата избират такъв стил на обличане, който ще ви помогне да скриете недостатъците на фигурите и да подчертаете корема. Роклята може да бъде изработена от меки тънки тъкани, те перфектно се вписват в корема, допълнително можете да направите покривка с меки гънки.

Трикотажни рокли са в голямо търсене, тъй като този материал перфектно се простира и не причинява дискомфорт. Можете да носите и рокля от "летящи" тъкани (коприна, катастрофа, шифон и др.).

изисквания

При избора на рокля за бременни трябва да се помисли за тъкани и цветове. Покриващите материали ще помогнат да се подчертае закръгления корем, но не забравяйте, че комфортът трябва да е на първо място.

В зависимост от цвета на кожата и косата, си струва да вземете цвета на роклята, така че изображението на снимката да изглежда контрастно. Така че блондинките могат да носят рокля в черно или синьо. Момичетата с черна коса са по-подходящи за ярки цветове. Всяко момиче може да вземе ярък цвят, който подхожда на лицето. Такива снимки се оказват много ефективни.

Наем за един ден: търсим наем

Ако искате да изглеждате луксозно в снимки, но нямате възможност да закупите елегантна рокля, тогава наемането на рокля ще бъде добро решение на проблема. Някои бременни жени не виждат необходимостта да си купят рокля за един ден. Ако под наем дрехи за фотосесия, тогава можете да изглежда невероятно за достъпна цена.

Някои момичета дори наемат няколко рокли наведнъж, за да използват различни стилни изображения на фотосесията. Днес много салони предлагат екипировка под наем, така че ще бъде лесно да се намери идеалният вариант.

дантелен

Едно бременно момиче в светла дантелена рокля изглежда нежно и женствено, така че този костюм често се избира за фотосесия.

Благодарение на дантела, не се нуждаете от допълнителни аксесоари, за да създадете елегантен образ. Такава рокля се вписва идеално на фигурата, така че помага да се подчертае вашата "интересна" позиция.

Отваряне на корема

Често момичетата в фотосесия излагат корема си, защото такава снимка изглежда естествена и красива. Някои модели рокли ви позволяват да отворите стомаха, а дългите вериги дават елегантност и мистерия.

дължина

дълго

Рокли в пода за бременни жени за фотосесия - това е добро решение, което ви позволява да подчертаете естествената красота на една жена. Дългите рокли могат да бъдат стегнати или свободни, изборът зависи от предпочитанията на бременните.

Стегнатото прилягане ще направи имиджа на бъдещата майка по-привлекателен. Благодарение на разнообразието от аксесоари, дългата рокля ще бъде допълнена и изображението ще бъде интересно и оригинално.

Много момичета използват лентата, която е свързана с корема, създавайки луксозен лък.Дългата рокля в този случай изглежда много впечатляваща, а коремът изглежда като истински подарък.

кратко

Любителите на ярки рокли могат да изберат къса рокля. Този костюм перфектно се съчетава с ярки обувки с токчета или високи ботуши.

Въпреки че мнозина твърдят, че дължината на мини е неподходяща за бременна жена, но можете да изберете дължина малко над коляното, а свободното изрязване ще позволи на бременната жена да се чувства свободна.

Популярни цветове

бял

Бялата рокля е популярен избор за фотосесия, защото този цвят ви позволява да създадете романтичен, ярък и деликатен образ, подчертава женствеността. Едно момиче в бяла рокля ще изглежда красиво на произволен фон.

червен

Бременна жена в червена рокля ще изглежда светла и красива. Този цвят придава на момичето увереност, чар и красота.

Той е перфектно комбиниран с други тонове, така че можете да използвате различен фон по време на фотосесията.

Синьо и синьо

Сините рокли обикновено се избират от момичета с руса коса и лек тен.

Тъмната рокля ще ви помогне да скриете недостатъците на фигурите, изглежда елегантно и стилно. Сините нюанси ще направят вашия образ ярък и интересен.

Място за фотосесия

Фотографите предлагат огромен списък от възможни места за фотосесия, но изборът трябва да вземе предвид фактори като времето, предмета на фотографията и, разбира се, състоянието на бременност.

В студиото

Първата възможност за фотосесия е фотостудио, защото тук можете да получите много предимства в сравнение с други места:

 • Студиото ви позволява да се пенсионирате и да се настроите за положителни емоции.
 • Времето няма ефект върху фотосесията.
 • В студиото винаги има необходимите аксесоари и атрибути за украса на имиджа на бременна жена и място.
 • Уютна и комфортна стая, която Ви дава възможност да създадете незабравими снимки.
 • В фотостудиото можете да превърнете в реалност всяка идея.

Много по-лесно за фотограф е да работи на работното си място, защото има необходимото осветление, за да създава ясни и ярки образи, може да използва всяка декорация, за да преведе определена идея и да постигне желания резултат.

къща

Начало фотосесия е много популярна сред бременните жени, тя е у дома, те могат да покажат подготовка за бъдеща среща с новородено. У дома момичето може напълно да се отпусне и да изглежда естествено и спокойно.

В парка

Отлично решение е да се проведе фотосесия в парка, защото там можете да се доближите възможно най-близо до природата и да не стигнете далеч в провинцията. Живописните места с дива природа ще бъдат голям фон. Можете да седнете на пейката, да се разходите из любимите си места и да се насладите на красотата на заобикалящия ни свят.

В природата

През лятото много бременни жени държат фотосесии в природата. Можете да изберете поле, гора или парк, близо до реката или морето. Красотата на околната среда ще подчертае красотата и естествеността на момичето в очакване на бебето.

В природата можете да направите ярки, весели и цветни снимки. Но е необходимо да се вземат предвид естествените условия: ако вали, ще трябва да отложите датата на стрелбата.

аксесоари

За да покажете личността си и да придадете ярки цветове на цветовата схема на снимка, е необходимо да използвате повече различни аксесоари. Можете да използвате фини шапки, леки шалове, парео или шалове, красиви ръкавици, необикновени мъниста или гривни, скъпи бижута.

Какви реквизити може да са необходими?

Професионалният фотограф винаги има много подпори, които ще помогнат за украса на мястото на фотографията и ще направят образа на бременна жена по-жив и необичаен.

Сред огромното разнообразие от подпори най-често се използват меки играчки, детско облекло, цветя (живи или изкуствени), плочи с оригинални надписи, хартиени пеперуди и много други.

Модната тенденция е да се създаде забавен модел на корема, благодарение на специален грим или боди арт. Тези бои са безвредни, не предизвикват алергични реакции. Разнообразие от рисунки е просто невероятно и изненадващо. Вашият корем може да бъде украсен със забавна усмивка, светла пеперуда или малък брат. За да може чертежът да запази първоначалния си вид по-дълго, той трябва да бъде покрит със специален фиксатор.

Съвети

 • Подготовка за фотосесия: чисто тяло и коса, маникюр и педикюр, отличен грим и добро настроение.
 • За да изглежда лицето ви свежо, трябва да се въздържате от солени ястия ден преди и да не пиете много течност.
 • Уверете се, че имате добър сън преди такова важно събитие, тъй като фотосесията ще отнеме много време и усилия.
 • Помислете за състава на тези, които ще участват в фотосесията. Участието на съпруга и техните деца е добре дошло.

При подготовката на статията бяха използвани снимки от dashakirillova.com.

Коментари
 1. Маша
  22.02.2016

  Харесва ми, когато фотосесията е спокойна, а самите рокли са по-прости, както тук на много снимки. Предават се очарованието на позицията, на първо място е бременността, а не самата рокля.

Напишете коментар
Предоставена информация за справка. Не се лекувайте самостоятелно. За здраве, винаги се консултирайте със специалист.

мода

красота

отношения