Облекло за майчинство

Къси сватбени рокли за майчинство

Къси сватбени рокли за майчинство

присъединете се към дискусията

 
Съдържанието
 1. Дамски тоалети
 2. Пухкави рокли
 3. Прави линии
 4. A-Line
 5. Съкратената рокля в гръцки стил (Empire)
 6. трансформатор
 7. Други опции
 8. Някои препоръки

Сватба - това е едно от най-важните събития в живота на всяко момиче, както и бременността. Ако празникът е планиран през лятото, добро решение би било да се избере къса сватбена рокля за бременни жени. Леките, дишащи тъкани няма да позволят да се изгорят, а разхлабените съкратени стилове няма да попречат на движението. В тази рокля ще бъдете възможно най-удобни и не горещи.

Днес мнозина се женят, когато очакват дете, но някои се опитват да отложат това събитие, смятайки, че няма да изглеждат толкова привлекателно. Но в действителност това не е така. Сватбени рокли за майчинство представени в голям асортимент, има много красиви и оригинални модели, така че няма съмнение, че булката ще изглежда привлекателно.

Всички сватбени рокли за жени в позицията вземат предвид анатомичните особености и, с редки изключения, помагат да направят корема на бременната жена възможно най-незабележима.

Дамски тоалети

Сватбени рокли, пришити от дантела, изглеждат особено красиви при бременни булки. Те дори не трябва да допълват различните елементи, момичетата изглеждат елегантно и без тях. Но в някои случаи, сватбени рокли са украсени с мъниста, кристали, стъклени мъниста, цветни колани. Бременна булка в такава рокля изглежда особено женствена и нежна.

Зависи от избрания стил на дантелена рокля: бременността ще бъде видима или ще остане едва забележима. Особено играят ролята на цвета на тъканта. Тук е по-добре да се даде предпочитание на пастелни тонове.

Изборът на дантела рокли за бременни жени е толкова широк, колкото за булки, които не са в позиция. В зависимост от периода изберете рокля за по-голяма бюстие, A-line, съкратен стил Empire или кратък модел от различна помпа.

Не се изключват ремъци, ажурни ръкави. Не е подходящ само ръкавът на фенерчето, тъй като той добавя допълнителен обем към фигурата. Това важи и за мрежестите кънки, големите лъкове и нагръдките. Ако булката не се притеснява от позицията си, тя може да го подчертае с красив сатенен колан.

Пухкави рокли

Напоследък кратки сватбени рокли за бременни жени с пълна пола са тенденция. Тези рокли са модел от 50-те години и въпреки това се връщат на мода. Дори известни личности предпочитат кратки опции за сватбена рокля.

Разбира се, корсетът ще трябва да бъде изоставен в късните етапи на бременността, тук е необходим модел с висока талия, но полата, която се състои от голям брой слоеве, ще вземе цялото внимание върху себе си. Можете също да изберете модел с дълбок V-образен деколте.

Благодарение на буйната рокля можете да скриете бременност през четвъртия и дори петия месец.

Прави линии

Сватбените рокли със свободни кройки ще бъдат един от най-добрите решения, с които можете да направите своя силует по-фин. Това ще помогне на малките елементи на роклята, като лек колан под гърдите или брошка. В този случай деколтето трябва да бъде затворено.

A-Line

Бременна булка в рокля от А-линия може да се чувства особено комфортно. Тази опция е подходяща за тези, които не скриват позицията си. Роклята, която прави силуета на булката A-образна, изглежда добре в ранните етапи на бременността и по-късно.Тя може да се поръча в комплект с болеро: тя ще бъде много полезна за тези, които харесват тази рокля, но все още не иска да показва корема, а булката няма да замръзне в студено време, защото болерото от дантела или сатен ще бъде покрито. ,

Съкратената рокля в гръцки стил (Empire)

Сватбени рокли в гръцки стил - добър вариант за бъдещи майки. Основният детайл на тази рокля е повдигнатото елече, което изглежда особено красиво на жени с големи гърди. Ето защо, по време на бременност, той перфектно подчертава достойнството на булката.

Атрактивна характеристика на стила е тъканта, която е много красиво падаща вълна. Това важи не само за бременни жени, много булки също харесват съкратената рокля на гръцкия стил, защото всички недостатъци на фигурата са скрити.

Роклята империя изисква декорация. Една от опциите може да бъде лента под гърдите, лък-цвете, което, подобно на лентата, може да бъде украсено с камъни, перли или просто от дантела.

трансформатор

Бременните жени, които се женят, трябва да обръщат внимание на трансформиращите се рокли. Тази опция е значително по-различна от класическата. Освен факта, че роклята е изработена в оригинален дизайн, рискът от заплитане в дълги фусти е намален. По време на празничното събитие не можете просто да седнете на масата и да получите поздравления от гостите, но и да прекарате вечерта на дансинга, като покажете на гостите си красивите си крака, без да мислят за безопасността на сватбената рокля.

Други опции

Има и други възможности за сватбени рокли за бременна булка.

Един от най-популярните стилове е рибата опашка, когато предната част на роклята отваря краката на булката и бавно се превръща в красив дълъг влак отзад. Като се има предвид момента, в който бременна жена, във всеки случай, роклята ще бъде повишена, по-добре е да изглежда естествено.

Якета са подходящи за сватбени рокли вместо традиционните. Такъв модерен детайл, облечен в роклята на шаферката, ще помогне да се скрият обемите и ще изглежда много оригинално.

Някои препоръки

Ако булката все още е избрала къса рокля, тя трябва да обърне внимание на някои съвети, които ще направят изображението по-пълно и пълно:

 1. Ако изборът падна върху рокля в стила на 50-те години, си струва да вземете аксесоари от подобен стил.
 2. За да се отвлече вниманието на гостите от закръглената фигура ще помогне и по-продълговата прическа.
 3. Що се отнася до тежките тъкани, по-добре е да ги откажете. По-просторната рокля ще помогне да се даде лекота на образа на булката и да я направи по-очарователна и деликатна.
 4. От високите токчета или обувките трябва да се изоставят, защото такъв аксесоар може да повлияе неблагоприятно на вашето благополучие. В този случай обувките не трябва да са върху каишката, така че кракът да не се скъси визуално.
 5. Чорапогащи или чорапогащи не трябва да бъдат прекалено стегнати, за да не се притискат краката.

Обръщайки внимание на тези препоръки, всяка бременна жена, която се ожени, ще може да изглежда и да се чувства добре във всеки стил на сватбената рокля на такъв значителен ден.

Коментари
 1. Ira
  21.06.2015

  Тя е в кратка сватбена рокля, колкото е възможно по-комфортна през лятото. На първо място е необходимо да се постави удобство, защото трябва да се грижим не само за себе си, но и за бебето вътре в нас :)

Напишете коментар
Предоставена информация за справка. Не се лекувайте самостоятелно. За здраве, винаги се консултирайте със специалист.

мода

красота

отношения