Стилове и модели на облеклото

Асиметрична рокля - привлечена от необичайния силует

Асиметрична рокля - привлечена от необичайния силует

присъединете се към дискусията

 
Съдържанието
 1. Характеристики на рязане
 2. мода
 3. Видове асиметрия
 4. Популярни цветове
 5. Модни тенденции
 6. Какво да облека?
 7. аксесоари
 8. обувки

Рокли с асиметрични елементи са популярни сред модните жени не за първия сезон. Те са привлечени от преднамерено объркване, намекващо за лекота и свобода. Освен това, поради асиметрията на кройката, момичето може да изложи определена част от тялото и да привлече вниманието към нея, но не изглежда вулгарно и прекалено откровено.

Характеристики на рязане

Рокли, чийто разрез може да се нарече асиметричен, имат следните предимства:

 • Облекло прави момичето по-съблазнително.
 • Визуално тази рокля подобрява силуета.
 • С правилния избор на асиметрични детайли, едно момиче в такава рокля може да скрие определени недостатъци.

мода

Асиметричната рокля е чест избор, когато имате нужда от екипировка за важна вечер или плаж. Основните стилове, в които са представени тези рокли, са А-образен и изгорен силует, както и трапец.

Друг стил, който често се използва за асиметрични рокли, е дрехата-тога. Фигурата в такава рокля е атрактивно драпирана и изглежда необичайно съблазнителна.

Видове асиметрия

В рокля от този стил може да има такива асиметрични детайли:

 1. Ръкави. Рокли с един ръкав изглеждат оригинални и често се избират за парти или други специални поводи. Често в такива рокли асиметрията на върха се допълва от неравномерно изрязване на полата.
 2. Пола. Моделите с неравномерен подгъв са най-популярни сред асиметричните рокли. Те привличат вниманието на момичетата, които искат да покажат тънките си крака, но в същото време смятат, че дължината на мини е твърде предизвикателна. Има много възможности за рокли с асиметричен подгъв. Тя може да бъде многопластова екипировка, която се състои от поли с различна дължина. Подгъва може да бъде наклонен настрани или назад. Има и модели с оригинални драперии.
 3. Train. Основен акцент в такива асиметрични екипировки е съкратената предна част на полата и гърбът, който е удължен, така че образува влак. Такива рокли често са избрани като грандиозна вечерна рокля. Те изглеждат най-добре на високи момичета, които имат тънки крака.
 4. Силует. Рокли с асиметрично деколте често се избират от момичетата с красиви рамене. Тази версия на роклята помага за визуално коригиране на асиметрията на гърдата, но е необходимо да се избере моделът много внимателно, така че дефектът да се изглади и да не се подчертае. Един от най-често срещаните варианти на този тип асиметрия е наличието на раменна лента на едно рамо.

Популярни цветове

бял

Такива цветове на асиметрични рокли са особено търсени, когато търсят лека летна версия.

Най-често такива рокли имат асиметричен подгъв и отворено деколте. Снежнобяли рокли на едно рамо и с отворен ръкав от една страна също са търсени.

черно

Рокля с груб черно дъно може да служи като сбита и елегантна рокля за всеки повод.

Допълвайки го с ярки колан, токчета и златни бижута, получавате луксозен вечерен облик. Черни рокли на едно рамо също са често срещани.

червен

В ярко червено асиметрично облекло всяко момиче ще изглежда невероятно, така че се носи главно като коктейл или вечерна рокля.

Най-често червените рокли от този стил са модели с една презрамка, с един ръкав или с влак. Не по-малко ефектни продукти с наклонен подгъв.

Цветна асиметрия

Отделно от това, заслужава да се отбележи, рокли от прост нарязани, които, поради специални цветови схеми, изглеждат асиметрични.

Такива тоалети са добър вариант за офиса, тъй като нарязването ще отговаря на облеклото, а цветовете ще ви помогнат да се откроите сред останалите офис работници.

Модни тенденции

Сред облеклата от този стил, най-популярните в момента са моделите с асиметрична пола. От една страна, подгъвът може да докосне пода или дори да се премести в влак, а от друга - голи крака нагоре или надолу.

Моделите с асиметрия на върха са по-малко разпространени. Те са представени главно от рокли с един ръкав или с асиметрия на деколтето.

Какво да облека?

Асиметрична елегантна рокля може да се носи с болеро, кожа, сако или палто. В прохладните летни вечери, небрежните тоалети с неравномерен подгъв могат да бъдат допълнени с меко яке, деним яке или реглан.

Що се отнася до чантата, а след това за вечерта асиметрични заедно вземете малък съединител, за да съответства на роклята. Летните случайни рокли с асиметрия допълват торбата с пликове или малка чанта с тънка каишка. Офис моделите са добре съчетани със средни и леки или черни кожени чанти.

аксесоари

Асиметричните модели на рокли са толкова ярки и изразителни, че в много случаи изобщо не съчетават бижутата с тях. Ако горната част на тази рокля е представена от корсет, допустимо е наличието на огърлица или верига. Дългата асиметрична рокля трябва да бъде допълнена само с пръстени или гривни.

Едно рамо се нуждае от минимум аксесоари. Достатъчно е да си сложиш ярки обеци и да намериш атрактивна гривна на отворена ръка.

обувки

Избирайки обувки за асиметрични тоалети, трябва да обърнете внимание на класическите цветове (черно, сиво, бяло) или да вземете обувките, за да съответстват на роклята. Многоцветни ярки обувки с изразителен декор може да се нарече неподходяща опция, претоварвайки дъното.

Петата в обувки за асиметрична рокля е по-добре да се избере високо или да се замени с клин. Обувки без токчета са добре комбинирани само с къси асиметрични тоалети.

Коментари
 1. лиана
  20.02.2016

  Обичам рокли с асиметричен подгъв или на едно рамо)

Напишете коментар
Предоставена информация за справка. Не се лекувайте самостоятелно. За здраве, винаги се консултирайте със специалист.

мода

красота

отношения