Стилове и модели на облеклото

Рокли за смени - прости и елегантни едновременно

Рокли за смени - прости и елегантни едновременно

присъединете се към дискусията

 
Съдържанието
 1. Удобства
 2. Кой е подходящ?
 3. Съвети за избор
 4. Какво да облека?
 5. аксесоари
 6. обувки

Образът на героинята Одри Хепбърн от известната картина „Закуска от Тифани” през 1961 г., която се появи пред нас в смяна на роклята, не остави никого безразличен, а този модел на роклята завинаги беше в историята на модата.

Концепцията за промяна (изместване, изместване), която даде името на този стил, започна да символизира промяна в културата сред младите хора, далеч от всичко, което е познато. Жените, които бяха станали по-спокойни, трябваше да харесват рокля, която им даваше възможност да работят комфортно, да танцуват и просто да се движат свободно през цялата година.

Висящи на рамене, кратка, гладка рокля се превръща в класика. Тя заслужено заема своята ниша в света на модата, популярен и обичан от жени по целия свят.

Много удобна, практична рокля днес е любимо парче облекло, както за офиса, така и за тържествата.

Удобства

Роклята Shift е къса, плавна рокля с прави линии, прави или трапецовидни на дъното. Този стил не подчертава талията и кривите на фигурата. По-скоро като издължен връх, обикновено достига дължина над коляното или средата на бедрото. За разлика от оригиналната си версия с отворени рамене, модерната рокля Shift също е пришита с всякаква дължина на ръкавите.

Класическият вариант на роклята - с овална деколте или лодка, типове яка - малък "обърнат надолу" заоблен или посочен в ъглите.

Ретро стилът подчертава джобовете за кръпка или талията под талията.

Лаконичното, свободно отрязване на роклята ви кара да се чувствате спокойни и да скриете дефектите на тялото от любопитни очи.

Кой е подходящ?

Универсалната рокля Shift със своята лоялност ви позволява да изглеждате елегантно и спокойно с различна конструкция: с момчешки или правоъгълна фигура, върху собствениците на корема и обемни бедра.

Заслужава да се отбележи, че липсата на акцент върху талията може да даде известно затлъстяване на образа, следователно, безплатни разфасовки се препоръчват за трохи. Можете да експериментирате с тънка каишка или колан към роклята. Допълнителните килограми в талията скриват разцъфналия до дъното на стила.

Версията на роклята "midi" ще се хареса на по-зрелите жени. Характеристиките на модела ще маскират излишните обеми в корема и бедрата, а изящно скромното изображение ще бъде приятно разнообразно от цветовете, тъканите и аксесоарите, избрани по ваш вкус.

И, разбира се, смяна на масата е печеливша за високи момичета с тънки крака. Тези, които искат да демонстрират безупречна фигура, могат уверено да изберат опции за по-формална рокля.

Съвети за избор

Една от опциите за рокля-Shift, този полу-съседен силует.

"Класика на жанра", в рокля Shift е къса дължина. Разбира се, заслужава да се вземе предвид възрастта, формата на краката и предназначението на роклята. В края на краищата, един квадратен разрез, без пристъп, прави роклята още по-къса. Ако все пак сте решени, и няма да отидете в офиса в него, тогава можете да облечете рокля с стегнати чорапогащи, тъмни едноглави гамаши.

Материалът ще разрежда простотата на рязането: богати нюанси, детайлна игра на контрасти, всякакви отпечатъци, рисунки, клетъчни и полка точки.

При избора на тъкан се препоръчва материал за задържане, в горещия сезон са подходящи ленът и памукът, а през зимата ги затоплят трикотажни изделия, вълна и трикотажни платове.

Какво да облека?

Смяна на роклята е ценен представител на основния гардероб. Класическият вариант на без ръкави, стилен външен вид в комбинация с поло, плетен джъмпер.

В офиса изберете по-разширена версия на роклята.

Под роклята с отворени обятия, можете да носите блуза с дълги ръкави. Също така, по време на бизнес среща, смяна на облеклата ще изглежда органично с яке.

В хладно време, ще бъде удобно да се облече с рокля от жилетка или късо кожено яке.

Както бе споменато по-горе, проблемът с любим човек, но твърде къса рокля с буйни бедра, може да бъде решен чрез носене на дебели чорапогащи, гамаши или стегнати панталони.

Аксесоари под формата на шал, или подчертаване на талията на елегантна каишка ще разнообрази дискретно облекло.

аксесоари

Dress Shift ви позволява да използвате няколко привлекателни бижута: колие с висулка, масивна гривна, многослойни мъниста.

Това свойство позволява на жените, с такъв скромен силует, винаги да изглеждат по различен начин.

Но не го злоупотребявайте - ако едноцветна рокля може да се разреди с ярко колие, пръстен, колан, тогава аксесоарът към цветна рокля трябва да се комбинира с шарка върху тъканта.

обувки

Е в хармония с нашия модел и добавя комфортни обувки с ниски подметки, сандали, ботуши и ниски обувки, обувки с малък широк ток.

През зимата, впечатляваща комбинация от смяна на високи ботуши на плоска подметка или с малък ток, както и ботуши, носени с тесни чорапогащи.

В тържествени поводи, смяна на роклята ще бъде страхотна компания с обувки с висок ток.

Смяна на рокля ще служи на доброто обслужване в гардероба на всяка жена, като дава на собственика си уникален комфорт и същевременно подчертава добрия вкус и чувство за стил.

Коментари
 1. Олга
  27.02.2016

  Ори Хепбърн ... колко е удивителна ...

 2. Алина
  20.02.2016

  Dress Shift универсална - всяка форма ще подхожда. и аксесоарите могат лесно да променят изображението.

Напишете коментар
Предоставена информация за справка. Не се лекувайте самостоятелно. За здраве, винаги се консултирайте със специалист.

мода

красота

отношения