Стилове и модели на облеклото

Какво облекло да изберем за корпоративни?

Какво облекло да изберем за корпоративни?

присъединете се към дискусията

 
Съдържанието
 1. Удобства
 2. Подходящи стилове
 3. Популярни цветове
 4. Нова година
 5. Кои рокли са подходящи за корпоративни партита?
 6. Какво да облека?
 7. обувки

В периода на празниците работещите жени започват да търсят подходящо облекло за корпоративни партита. Това е особено интересно за тези, които работят в условия на доста строг облекло и искат да демонстрират своята женственост и красота на корпоративно парти с грандиозно и привлекателно облекло. Въпреки това е важно да се избере подходящата рокля, така че да е подходяща за корпоративни събития и да се подчертава само заслугите на неговия собственик.

Удобства

За корпоративна почивка, трябва да изберете елегантна и модерна рокля, но в същото време прекалено накъдрените и блестящи модели са неприемливи. Една рокля, подходяща за този случай, е проектирана да бъде стилна и женствена, както и елегантна и перфектно прилягаща. Тук вулгарността, прекомерната яркост и подчертаната сексуалност са неприемливи. Но твърде скучни рокли и неподходящи общи дрехи за корпоративни партита също няма да работят.

Тъкани за рокли, в които отиват на корпоративни действия, изберете от скъпи и качествени материали. Копринени, сатенени и кадифени рокли са най-популярни. Също така винаги в модни тоалети от дантела.

Подходящи стилове

Ако корпоративното парти е банкет или рецепция в луксозен ресторант, елегантната вечерна рокля ще бъде най-добрият избор. Бюфетната маса не е толкова официално събитие, затова най-подходяща за нея е коктейлна рокля със средна дължина с прост крой и минимум декор.

Най-популярните за корпоративни партита могат да бъдат наречени такива модели:

 1. Рокли с деколте. Такива тоалети имат стилен външен вид и са силно конкурентни с дълбоко деколте.
 2. Рокли с корсет. В такива продукти, можете да повлияе на външния вид на вашата фигура, което прави гърдите визуално буйни, а талията - по-тънка.
 3. Рокли с драперия. Такива елементи на декорация на правилните места ще добавят малко обем и ще скрият малките недостатъци на фигурата.
 4. Рокли с американски ръкав. В тази рокля можете да изгладите силуета с ъглови рамене.
 5. Рокли с асиметрия. Най-популярните модели с наклонено дъно, защото благодарение на диагоналните линии, фигурата визуално се простира и изглежда по-тънка. Не по-малко търсени рокли на едно рамо.
 6. Рокли с цепка отпред. Най-често това са дълги рокли на пода с доста смели отрязани от бедрото по единия крак.

Популярни цветове

Най-печеливш модел е черната рокля. Тя ще привлече вниманието, но в същото време ще засенчи кожата и ще подчертае предимствата на фигурата. С това облекло получавате елегантен и мистериозен женски образ.

Вечерни рокли в бели, пастелни или виолетови цветове също изглеждат елегантно. Също така добър вариант е еднотонна рокля от сиво, бордо или тъмно синьо. В този случай, не забравяйте, че тъмните нюанси показват способността да тънък, и в лека рокля формите ще станат по-буйни и закръглени.

Нова година

Преди корпоративния празник на Нова година се обръща особено внимание на избора на подходящо облекло. Най-често новогодишното парти включва впечатляващи и ярки костюми, така че декорът им често съдържа пайети, кристали или пайети. Дантела, мъниста, необичайна врата, драперия, баска, необичаен колан, волан - голямо разнообразие от детайли на рокли за фирменото парти на Нова година.

Много жени се вслушват в съвета да изберат цвета на роклята според хороскопа, но няма да загубите, ако изберете бяло, сиво или бежово облекло за такъв празник. Ако искате да изглеждате грандиозно, изберете цвят фуксия или тъмно син цвят.

Кои рокли са подходящи за корпоративни партита?

При избора на облекло за корпоративно парти, момичетата с великолепни форми трябва да изберат модел, който може да скрие недостатъците на фигурата си.

Разглеждат се най-подходящите стилове:

 • Рокли с висока талия
 • Облечи платно
 • Рокли със средна дължина с разширена пола

Ако имате великолепна форма, не избирайте дълго облекло за корпоративни. По-добър вариант е моделът малко под коленете. Що се отнася до цветовете, на момичетата се препоръчва да изберат пълноцветни тоалети в тъмна гама, например тъмно сиво, черешово, черно или тъмно синьо. Момичетата със заоблени бедра могат да използват двуцветни тоалети (с по-тъмно дъно) или да изберат модел с черно-бял печат.

Какво да облека?

Необходимо е да вземете чанта за съединител или плик за елегантна рокля. Много съоръжения включват комбинация с колан, чиято ширина се определя от стила и фигурата на момичето. От връхното облекло до коктейлната рокля можете да вземете монтирано сако, а за вечерта заедно - болеро.

аксесоари

Ако раменете в роклята са отворени, трябва да носите дълги обици, а моделът със затворен връх изглежда добре с елегантна верига и висулка. За рокля с къс ръкав можете да вземете гривна, особено ако ръкавът е асиметричен.

Добра идея е да се използва голям диамант или други скъпоценни камъни. Перлата бижута също е добър вариант.

обувки

Най-добрият вариант за корпоративни парти обувки, без съмнение, ще бъдат обувки с високи токчета. Те могат да бъдат с отворен пръст, клин или с ремъци. Цветът на обувката най-често се избира като черен, но подходящ е вариант на обувки, който да съвпада с роклята или да съвпада с колан.

Напишете коментар
Предоставена информация за справка. Не се лекувайте самостоятелно. За здраве, винаги се консултирайте със специалист.

мода

красота

отношения