Стилове и модели на облеклото

Рокля с пола-слънце трябва да бъде в гардероба на всеки fashionista

Рокля с пола-слънце трябва да бъде в гардероба на всеки fashionista

присъединете се към дискусията

 
Съдържанието
 1. Разполага с разкроени рафтове
 2. Кой е подходящ?
 3. С ръкав
 4. дължина
 5. лято
 6. Цветове и отпечатъци
 7. Пълна ли е?
 8. Какво да облека?

Стиловете на модерните рокли са много разнообразни. А сред тях специално място заема такова женско облекло, като рокля с пола и слънце. Такива рокли в модата не са първи век.

Разполага с разкроени рафтове

Голямата популярност на рокли с такъв стил на пола се дължи на факта, че е много лесно да се шият, а на всяка фигура такава рокля изглежда много привлекателна. Полите могат да имат един или два шева, но има и опции без шевове. Дължината им може да варира значително - тя е представена от продукти от максималната дължина до много къси модели.

Кой е подходящ?

Рокли с пола слънцето ще подхожда на всяка жена, тъй като естествените гънки, образувани в тях, допълват фигурата и изяществото на фигурата. В същото време такава пола ще помогне и ще добави обем в липсващите места и ако е необходимо, ще скрие допълнителни сантиметри.

 • Тънките момичета, чиято фигура е подобна на правоъгълник, се препоръчват да носят тази рокля малко по-дълго от коленете. В такава рокля бедрата им ще изглеждат по-обемни, а талията ще стане по-стройна. Много добре на такава фигура ще изглежда рокля от плътен материал, както и рокля с многопластова пола на слънцето.
 • Ако фигурата на момичето прилича на триъгълник, тя трябва да търси рокля, в която полата ще започне да се разширява не от кръста, а от линията на бедрата. Това ще скрие пълнотата и ще добави лекота на изображението.
 • С фигура, която прилича на "обърнат триъгълник", рокли с такъв стил ще бъдат добър избор. Благодарение на множествените гънки, започвайки от талията, бедрата визуално се увеличават, което ще балансира силуета като цяло.

С ръкав

За рокли с пола, слънчевите ръкави могат да отсъстват напълно, но ако има такова парче отрязани, дължината на ръкавите може да варира. Изберете продукт, който се препоръчва според сезона. Например, модели с ръкави често се купуват за офиса и за хладно време, а рокли от този стил с ленти са търсени през лятото.

дължина

кратко

Такива рокли особено харесват красавици с дълги стройни крака. Летните рокли с къси дължини са изработени от памучни тъкани, а моделите за кадифе, вълна или кадифе са търсени за прохладния сезон.

MIDI

Средната дължина на рокли, в които полата на "слънце" стил, е станала популярна от 70-те години на миналия век. Сега такива модели също са изключително търсени. Елегантни midi рокли шият от сатен, шифон или дантела. Ако покрият малко коленете си, те изглеждат много женствени.

Дълги към пода

Такива модели рокли с пола слънцето бяха особено популярни през 60-те години на 20-ти век. Сега те често са представени от леки сарафани без ръкави, носени с сандали, обемисти чанти, чаши и шапка. Такива рокли често се избират от момичета, чиито крака не са много тънки.

лято

Модели на рокли с пола, слънцето за летния период се шият предимно от тънки тъкани, например от памук, сатен или коприна. Такива съоръжения често могат да бъдат отбелязани ярки цветове и липсата на ръкави. Има модели с доста откровен разрез на гърба или деколтето. Много атрактивни рокли с шифон полупрозрачна пола на слънцето.

Цветове и отпечатъци

черно

Къса черна рокля с пола слънцето успешно заменя роклята на ножницата. Тя е доста сдържана за официални събития. Ако добавите ярки аксесоари към това, тази рокля ще бъде добър избор за специални поводи.В дълга черна рокля от този стил, момичето изглежда необичайно елегантно.

бял

В снежно бели рокли с пола слънцето олицетворява женственост и нежност. Късите модели могат да имат V-образно деколте, презрамки, деколте на лодката или друг връх. Често има бели рокли от този стил, допълнени от светъл колан.

червен

Рокля с пола слънцето в червени тонове подхожда на смели и непринудени момичета. Дължината на тази рокля е много различна. Късите модели с дълги ръкави изглеждат впечатляващи, рокли до коленете са много атрактивни, но продуктите на пода изглеждат особено празнични. Червени рокли често се носят с черен или бял колан, за да се подчертае талията.

В клетка

Карирани тоалети с пола, слънцето може да бъде късо, на колене или на пода. Най-често срещаните цветови комбинации на този печат са червени и черни, както и черно-бели.

Полка

Пола-точката на слънчевата пола изглежда сладък и нахален. Горната част в тази рокля може да бъде от същия печат или монофонична. В зависимост от формата, размерът на граха се избира различно. Най-популярните цветове на грахово рокля с пола са слънцето - черно и бяло, бяло и черно, червено и бяло, червено и черно, синьо и бяло.

цветя

Флоралните мотиви в рокли с пола слънцето най-често се срещат в летните модели. Такива рокли са ярки и привлекателни. Флоралният печат често се избира за модели в ретро стил, както и за рокли на ремъците.

Пълна ли е?

Роклята, чиято пола има „слънчев” стил, се препоръчва за момичета с пълни бедра, тъй като тази част от фигурата ще бъде скрита от погледа. В допълнение, така обемна пола ще подчертае талията.

Какво да облека?

 • Обувки за къса рокля с пола слънцето трябва да бъде с високи токчета, а за дългите модели можете да носите сандали или балети.
 • Роклята от този стил може да се носи с едноцветен или контрастен колан, чиято ширина ще се различава в зависимост от модела на роклята и фигурата на собственика му.
 • От горе върху рокля с пола на слънцето е възможно да се облече късо яке или болеро.
 • Продуктите от този стил без ръкави могат да бъдат допълнени с къси ръкавици.
 • Бижутата, съчетани със слънцето и полата, трябва да бъдат елегантни. Въпреки това, някои модели на такива рокли са добре съчетани с големи гривни и дълги мъниста.
 • Изберете малка съединител, чанта-ретикула или чанта за тази рокля.
 • Допълвайки рокля с пухкава пола от този стил със слънчеви очила и шапка, вие ще създадете ретро изглед.
Напишете коментар
Предоставена информация за справка. Не се лекувайте самостоятелно. За здраве, винаги се консултирайте със специалист.

мода

красота

отношения