Стилове и модели на облеклото

Облечи с влак - за специален повод

Облечи с влак - за специален повод

присъединете се към дискусията

 
Съдържанието
 1. Вечерни опции
 2. сочен
 3. Абитуриентски рокли
 4. С отворени елементи
 5. всекидневен
 6. С подвижен кабел
 7. платове
 8. дължина
 9. Дължина на шлейфа
 10. Популярни цветове
 11. Какво да облека?
 12. аксесоари
 13. обувки

Роклята с влак е една от най-луксозните и очарователни. Позата на момичетата в такава рокля става величествена и благородна. В този случай влакът може да бъде наречен не само красив, но и доста рискован детайл от роклята: важно е такъв елемент да е подходящ.

Вечерни опции

Най-често рокли с влак са вечерни рокли.

Те са много разнообразни по стил, цвят и декорация, така че всяка красота може да избере най-подходящия модел за своето празненство.

Най-често срещаните стилове на вечерна рокля с влак:

 • Модел с висока талия.
 • Рокля с класически силует, леко удължен надолу.
 • Модел с пухкава пола.
 • Облечете се с годишна пола.

сочен

Модели на рокли с шлеф, които имат многопластова или подпухнала пола, особено при жените с обемни бедра. Такива рокли успешно скриват неидеалната зона и образуват женствен пропорционален силует.

Много ефектни рокли, в които горната част е представена от корсет, а дъното е буйно и допълнено от дълъг влак.

Абитуриентски рокли

Рокля с влак често се избира като рокля за бала, защото такова събитие е важно в живота на всяко момиче.

В роклята на този стил младата дама ще може да създаде изтънчен и крехък образ, но в същото време ще изглежда по-зряла.

С отворени елементи

Момичетата с тънки крака често избират модел с рокля с влак, при който предната част на полата е къса и на гърба има дълга кърпа. Често гърбът в такива рокли е заплетен.

В рокли с влак отворената гърба ефективно изглежда. С тази рокля в присъствието на перфектна поза, можете да създадете много съблазнителен образ.

Друга секси версия на роклята - с голи рамене.

Правилната поза на едно момиче в такава рокля е необходимо да се създаде елегантен и красив вид.

Отворено деколте в рокля с влак е много подходящо, то подчертава женствеността на фигурата, а при наличието на V-образен прорез прави фигурата по-лесна.

всекидневен

Такива модели рокли с влак са доста редки. Често това са летни съоръжения, в които влакът не е твърде дълъг, а предната част на полата е съкратена.

В тази рокля отидете на среща, среща с приятелки или лятна разходка. Ако такава рокля ще бъде направена в сдържана цветова схема, а предната пола ще бъде различна по дължина до коляното, такава екипировка също ще подхожда като офис облекло.

С подвижен кабел

Моделите, в които влакът може да се откачи, са много практични и търсени в случаите, когато едно момиче отива на празнично събитие с танци.

В началото на вечерта тя може да демонстрира красотата на своето облекло с влак, а когато започне активната част, премахнете този масивен елемент и танцувайте без ограничителни движения.

платове

дантелен

Дамска рокля с влак изглежда много нежна и съблазнителна. Също така често срещани са моделите, в които дантела се използва само като малки вложки.

Избирайки рокля от дантела с плътно прилепнал силует, момичето ще подчертае идеалната си физика.

атлаз

Рокли, за производството на които се използват сатен или сатен, когато са осветени изненадващо блещукащи и бляскави, което прави такива рокли с влак най-добрият вариант за празнично облекло.

блестящ

Вечерните рокли от тази тъкан са най-зрелищни и атрактивни.

Ако лъскавата тъкан е представена само в горната част на роклята, тя ще привлече вниманието към бюста и красивата талия. Сиянието на такива материали ще осигури луксозен и шокиращ образ.

въздух

Копринените тоалети са най-луксозни с влак.

Също така се забелязва невероятна гледка към продуктите, горната част на които е по-плътна, а полата и опашката са направени от органза, шифон или друга подобна ефирна тъкан.

дължина

Дълги към пода

Това са най-често срещаните модели на елегантни рокли, допълнени от влак. Тези рокли могат да бъдат с корсет, отворено деколте, тънки презрамки, едно рамо или V-образно деколте.

Момичета с фигура, наподобяваща пясъчен часовник, често избират дълги модели на "риба".

Роклята с влак в гръцки стил е подходяща за млади дами с всяка фигура, тъй като високата талия помага да се скрие пълнотата на бедрата и корема.

кратко

Днес коктейлните рокли с къса пола са много популярни, допълнени от влак от лек или течен плат. В такава рокля момичето привлича вниманието към тънките си крака.

Дължина на шлейфа

Скромни рокли от този стил могат да бъдат украсени с къс влак от 20 сантиметра.

В епатажните и луксозните вечерни рокли влакът може да се различава значително. Тук няма ограничения.

Популярни цветове

бял

Бели рокли с влак изглеждат атрактивни и елегантни. Тези костюми изглеждат най-добре на загоряла кожа. В тяхната украса се използват мъниста, дантелени вложки, кристали, оригинална драперия, бродерия.

черно

Черната рокля с влак има тайнствен и величествен вид. Тази рокля привлича вниманието и върви добре със златни, червени или сребърни аксесоари.

син

Модели с влак от този цвят изглеждат много изискани и благородни. По-светлите сини нюанси са избрани от млади момичета, а тъмносините рокли изглеждат добре на жените на 30 години.

червен

В червена рокля, украсена с влак, всяко момиче ще се почувства като кралица. Това облекло изглежда секси и леко самонадеян.

Какво да облека?

Екипировка, която има влак, изглежда привлекателна с шал или жилетка с кожа. За вечерни модели с отворен връх болерото ще послужи като успешно допълнение. Ежедневна рокля с влак може да се носи с кожено яке или късо яке.

аксесоари

Самият влак вече е украшение, но облекло с този елемент може да бъде украсено и с други аксесоари. Обици, огърлици и пръстени вървят заедно с това.

Въпреки това, ако декорът на самата рокля използва ярък печат, подстригване на кристали или други привличащи погледа материали, аксесоарите трябва да се използват до минимум.

обувки

Най-успешната версия на обувките за вечерно облекло с влак ще бъдат сандали или обувки с висок стилет.

Само високи момичета, които са поставили подобна екипировка, могат да вземат обувки без токчета. Леките чорапи също са подходящи за ботуши.

Коментари
 1. вяра
  13.02.2016

  Влакът дава тържественост. Особено харесвам кратки варианти с влак - роклите се превръщат в някаква игра.

Напишете коментар
Предоставена информация за справка. Не се лекувайте самостоятелно. За здраве, винаги се консултирайте със специалист.

мода

красота

отношения