Стилове и модели на облеклото

Рокля на лалета - вдъхновена от цветя

Рокля на лалета - вдъхновена от цветя

присъединете се към дискусията

 
Съдържанието
 1. Кой е подходящ?
 2. Видове разфасовки
 3. платове
 4. С ръкави
 5. С джобове
 6. Популярни цветове
 7. дължина
 8. Подходящ ли е стилът за пълен?
 9. Какво да облека?
 10. аксесоари
 11. обувки

Tulip рокли са много популярни и привлекателни. Името на стила е свързано с голямото сходство на роклята с цветето лале, което е обърнато с главата надолу.

При кръста лалетата на лалетата са тесни, в горната част на бедрото полата на тези рокли се разширява, а на подгъва се стеснява. За да добавите обем към полата, той се събира в плисета на кръста или се допълва с различни елементи и вложки.

Рокли от този стил могат да служат като ежедневно облекло и облекло за празника. Те помагат да се скрие пълнотата на бедрата и визуално да удължат краката, както и да се съсредоточи върху талията.

Кой е подходящ?

Роклята на лалета е свързана с пролетта, нежността и младостта, така че по-често се избира от млади момичета. Изглежда еднакво добре както за млада дама с прекомерна тънкост, така и за едно момиче с великолепни форми.

Без съмнение, най-добрият стил "Tulip" ще гледа жените, чиято фигура прилича на правоъгълник и един пясъчен часовник, особено с тънки крака.

 • Обемната пола помага за по-хармонична форма на "обърната триъгълник".
 • Едно момиче с „триъгълен” силует трябва да избере модел, който има обемни ръкави или драперия около деколтето.
 • Крехките момичета ще изглеждат най-добре в рокля, която има отворен връх.
 • Ако момичето има форма на ябълка, роклята на лале ще бъде неподходящ избор за нея.

Видове разфасовки

Най-популярното деколте, което се намира в роклята на лалета е V-образна. При някои модели се формира поради наличието на миризма. Други обичайни изрези в рокли от този стил са овални и кръгли. Също така има модели с правоъгълно деколте.

платове

За шиене се използват летни модели от рокли от лалета, шин, шифон и памучен плат.

Трикотаж или вълна се използва за ежедневни рокли, които се носят в хладно време. Ако облеклото е предназначено за празненство, се използват кадифе, брокат, сатен, коприна и други скъпи тъкани.

С ръкави

Дължината на ръкавите в рокля на лалета може да бъде различна. Има модели с дълги ръкави и по-къси ръкави. В този случай може да има както тесни ръкави, така и ръкави за всмукване. Много популярни са рокли от такъв стил с къдри на раменете.

Продуктите с широки или тънки презрамки са с голямо търсене. Има и модели на рокли, в които раменете остават напълно голи.

С джобове

Някои модели рокли с лалета имат вътрешни странични джобове. Тези елементи спомагат за увеличаване на обема на бедрата.

Популярни цветове

черно

Черната рокля от лалета е успешна алтернатива на черната рокля на обвивката. Това облекло е достатъчно строго, за да се използва като облекло в офиса.

Ако украшенията или пайети се използват в декорацията на черна рокля от лалета, този модел може да се носи в клуба или на парти. Същото се отнася и за модели с мини дължина.

Тези, които искат да привлекат вниманието към тънката талия, можете да вземете контрастен колан към лаконичното черно, заедно с този стил. Монохромното черно облекло от стил „лале“ с ярък колан, например, от алено или златисто, изглежда красиво.

син

Синята гама е представена в рокли от лалета в различни нюанси - от меко синьо до тъмно деним и индиго. Тъмно сините тоалети на "лалета" са тънки и помагат да се скрият пълните бедра.Лицето на тези рокли често е представено с V-образно деколте.

Кафяв кожен каишка или черен колан е подходящ за синя рокля от лалета.

бял

Белите лалета на лалетата изглеждат нежно и женствено, така че могат да служат като красива сватбена рокля.

За да се изключи връзката със сватбени рокли, в бели рокли на такъв стил може да има вложки от други цветове, например черна тапицерия на подгъва и деколте. Също така, с бял колан може да се носи и бяло лале.

бежов

Пастелните нюанси помагат да се получи нежен поглед. Tulip рокли на този цвят често се използват като ежедневни дрехи, и ако ги добавите с интересни аксесоари, получавате романтичен вид. Най-хубавото е, че кафяв или черен колан ще подхожда на бежовата рокля на този стил.

червен

Елегантна рокля в стил лале се носи на романтична дата, абитуриентски бал или друго тържество.

Ако такава рокля има многопластова пола, моделът ще изглежда ефирен. Сатенено червено лале с тънки презрамки ще бъде добър избор за парти или друго важно събитие.

дължина

Дължината на полите на роклята-лале се избира в съответствие с растежа. Колкото по-ниско е момичето, толкова по-кратък е моделът, който може да си позволи. Това обаче изисква идеалната форма на краката.

дълго

Дългите лалета на лалетата обикновено имат дължина на глезена до средата. Те са представени главно от вечерни рокли от скъпи тъкани с красиво покритие. Най-разпространени са черни и червени и бели дълги рокли от този стил.

MIDI

Рокли с дължина малко под коленете изглеждат перфектно на високи момичета. Те често са дискретни опции за ежедневна рокля с ръкави с различна дължина.

кратко

Кратките рокли на лалета са най-често срещаните и търсени модни. Те са избрани както за ежедневно носене, така и за облекло. Имайте предвид, че рокли, които са малко по-дълги от коляното, са най-подходящи за момичета със средна височина. Също така, на къси дами трябва да се носи рокля с мини пола на лале.

Подходящ ли е стилът за пълен?

Роклята на лалетата изглежда доста привлекателно за момичетата с нагънато лице, особено ако носите обувки с висок ток с това облекло. Най-добрият избор за жените със затлъстяване ще бъде модел с миризма. Също така добър вариант за наднормено тегло е рокля на лале със среден или дълъг ръкав.

Какво да облека?

Носете рокля с лалета с късо яке или яке, което не покрива бедрата.

Един от най-успешните допълнения е коланът или каишката, чийто цвят ще контрастира с тона на роклята. Дебелината му се избира, като се взема предвид талията на момичето - собственикът на тънка талия може да използва широк колан, а ако искате визуално да направите талията по-тънка, трябва да изберете колан с по-малка дебелина.

аксесоари

Изящните обеци, гривните и тънките вериги ще бъдат подходящи бижута в една страна на такъв стил. Можете да ги добавите с шал и чанта с тънък колан или малък съединител.

обувки

Най-хубавото е, че обувките с токчета отговарят на роклята на лалета. Освен това, колкото по-дълга е роклята, толкова по-тънка и по-висока е петата върху обувките. За рокля със средна дължина от плътна материя, ботушите с висок ток са добър избор.

Коментари
 1. Рита
  22.02.2016

  Този стил добавя много обем. По-добре е да си купите ненабъбваща материя, защото тя е набръчкана през цялото време поради гънките.

Напишете коментар
Предоставена информация за справка. Не се лекувайте самостоятелно. За здраве, винаги се консултирайте със специалист.

мода

красота

отношения